‘GNEV ANĐELA’ – Sidni Šeldon

OSNOVNE INFORMACIJE:

Naziv: Gnev Anđela
Autor:
SIDNI ŠELDON rođen je 1917. u Čikagu. Jedan je od najprodavanijih romanopisaca svih vremena, sa preko tri stotine miliona primeraka knjiga u štampi. Oprobao se i kao scenarista, producent i režiser filmova i pozorišnih predstava. Preminuo je 30. januara 2007. godine. Njegova supruga, Aleksandra, bila je kraj njega. “Najviše od svega volim da pišem romane. Oni su drugačiji svet, svet uma i srca, u kojem čovek može da stvara likove i podari im život”, rekao je Šeldon.
Žanr: ljubavni roman ( znam… ni meni nije baš najjasnije…)
Broj strana: 365
Povez: broš
Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Sinopis:

Odvažna junakinja – Dženifer − briljantna, lepa advokatkinja čija je karijera bila u usponu sve dok nije naišla na surovog neprijatelja u mafiji – i na ljubav koja je može uništiti.
Opasan svet – Mračna pozornica organizovanog kriminala i nemilosrdna sudnica u kojoj tužioci žele da se domognu neslućene političke moći.

U srce romana Anđeoski gnev Šeldon postavlja Dženifer Parker, uspešnu, nepotkupljivu i glamuroznu advokatkinju. U njenom životu postoji dvojica moćnih, neodoljivih muškarca. Jedan je političar u usponu, otac njenog deteta. Drugi je ozloglašeni mafijaški don, njen jedini saveznik i čovek koji će srušiti njen čitav svet…

MOJI UTISCI:

Klasičan Šeldon!

Priča sa ludim i neočekivanim obrtima koji je čine posebnom i dinamičnom. Zbog toga se brzo i lako čita. Predviđena je čak i za one koji nisu naročiti ljubitelji pisane reči.

Nije priča koju ćete pamtiti, koje ćete se prisećatati jer je neobična, koja će na vas ostaviti neki specijalan utisak već bih je opisala kao lagano štivo za plažu, koje će vam pomoći da se opustite i zabavite.

Čim pročitate poslednju stranu i zatvorite knjigu neće vam ostati ništa neobično čega ćete se sećati  godinama kasnije, možda ćete samo zbog korica znati da ste je pročitali, ako naiđete na isto izdanje.

Neki delovi priče poprilično su me razočarali, nisam očekivala niti želela da se dese.

IMG_20180722_161955-01.jpeg

UTISCI O KORICAMA / VIZUELNOM IZGLEDU:

Ništa posebno! Kvalitet papira je očajan.

GOOD READS:

☆☆☆

Gnev anđela na good reads-u

Do sledećeg posta šaljem vam ljubav ♥♥♥,

Anđela

Komentariši

Upišite vaše podatke ispod ili kliknite na jednu od ikona da se prijavite:

WordPress.com logo

You are commenting using your WordPress.com account. Odjava /  Promijeni )

Google photo

You are commenting using your Google account. Odjava /  Promijeni )

Twitter slika

You are commenting using your Twitter account. Odjava /  Promijeni )

Facebook fotografija

You are commenting using your Facebook account. Odjava /  Promijeni )

Povezivanje na %s